Miljardööri Amanda Staveley sanoo, että hänen yhtiönsä PCP Capital Partners on edelleen kiinnostunut valioliigaseuran ostamisesta. Asiasta uutisoi Sky Sports.

Staveley ja hänen yhtiönsä neuvottelivat Newcastlen omistajan Mike Ashleyn kanssa aiemmin, mutta yli 300 miljoonan punnan tarjouksesta huolimatta kauppoja ei syntynyt.

Staveley vakuuttaa, ettei hänellä ole ongelmia Ashleyn kanssa. Hän kehuu Newcastlen faneja, mutta sanoo, että kiikarissa on muitakin valioliigaseuroja.

– Se on edelleen mielenkiintoinen seura meidän kannaltamme. Fanit ovat fantastisia, mutta seuraamme monia seuroja, Staveley kommentoi The National -lehdessä.

– Olen jalkapallofani, nautin siitä erittäin paljon. Olemme järkeviä ihmisiä, jotka investoivat muiden ihmisten rahoja. Panisimme mukaan myös omaa pääomaamme – tietysti panisimme. Taloudellisen reilun pelin sääntöjen takia kaikkien jalkapalloseurojen on kuitenkin oltava taloudellisesti tasapainossa.

Staveley kehuu erityisesti hallitsevan liigamestarin Manchester Cityn toimintamallia.

– Rakastan Man Cityssä sitä, kuinka he ovat tehneet niin hyviä investointeja Manchesterissa, sillä alueella. Se on todella tärkeätä. Sellaista haluamme tehdä jossakin muualla.