Eintracht Frankfurtin 25-vuotias portugalilaishyökkääjä André Silva on Manchester Unitedin kiikarissa, Saksan Sky Germany uutisoi.

Silva pelaa erittäin hyvää kautta Saksan Bundesliigassa. Hän on maalintekijätilastossa toisena, sillä hän on onnistunut 20 ottelussa 18 kertaa. Vain Robert Lewandowski on tehnyt enemmän maaleja (25).

Silva on ollut viime peleissä hirmuiskussa. Hyökkääjä on iskenyt viimeiseen seitsemään peliin yhdeksän osumaa ja on ollut tärkeässä roolissa nostamassa Frankfurtin Saksan pääsarjassa kolmannelle sijalle.

Borussia Dortmundin tähtihyökkääjä Erling Braut Håland on yhä Manchester Unitedin ykköskohde siirtomarkkinoilla, mutta Silva on toinen vaihtoehto.

Silva on yhdistetty huhuissa myös muun muassa Atlético Madridiin. Hyökkääjällä on sopimus Frankfurtin kanssa kesään 2023 saakka, joten mahdollinen ostaja joutuu maksamaan Silvasta siirtokorvauksen, joka on mitä luultavimmin varsin suuri.

Silva on pelannut Portugalin maajoukkueessa 37 ottelua ja tehnyt niissä 16 maalia. Hän siirtyi Frankfurtiin AC Milanista pysyvällä siirrolla syksyllä 2020 oltuaan Saksassa ensin kauden lainalla. Hän on edustanut myös Sevillaa ja Portoa.

Lähde: Goal