Chelsean 24-vuotias tanskalaistoppari Andreas Christensen kertoi Sky Sportsin haastattelussa halustaan jatkaa Chelseassa.

Christensen on pelannut tällä kaudella 17 ottelussa, kun päävalmentaja Frank Lampard on kierrättänyt keskuspuolustajan paikalla Christenseniä, Kurt Zoumaa, Antonio Rüdigeriä ja Fikayo Tomoria.

Tanskan maajoukkuepelaaja vakuuttaa olevansa tyytyväinen lontoolaisseurassa.

− En ole missään vaiheessa vilkaissutkaan muualle. En ole epäillyt omaa asemaani, keskittymiseni on ollut vain ja ainoastaan Chelseassa, Christensen sanoi.

Christensenillä on Chelsean kanssa sopimus kesään 2022 saakka.

− Minulla on sopimukseni, ja olen koko ajan ajatellut, että pelaan sen loppuun täällä. Mikään ei ole muuttunut, ja olisi unelma jatkaa seurassa, Christensen totesi.

Puolustaja kertoi olevansa todella luottavainen Chelsean tulevaisuuden suhteen. Seura on hankkinut tuleviksi kausiksi itselleen Timo Wernerin RB Leipzigista ja Hakim Ziyechin Ajaxista.

− Tiedämme, mihin pystymme. Olemme tällä hetkellä todella luottavaisia, Christensen valoi uskoa tulevaan.

Chelsea pelaa tällä loppukaudella paikasta Mestarien liigan lohkovaiheeseen, mutta seuraavina kausina se ei Christensenin mukaan riitä.

− Olemme nälkäisiä, ja meillä on sopivasti kokeneita ja nuoria pelaajia. Palkintojen voittaminen on siis tavoitteemme, Christensen pohti.