Liverpoolin laitapuolustaja Andrew Robertson on allekirjoittanut uuden viiden vuoden sopimuksen seuran kanssa, kertoo joukkueen viralliset nettisivut.

Liverpool FC

@LFC
🔴 @andrewrobertso5 has committed his future to the Reds. 🙌 🙌

24-vuotias Robertson on ollut avainroolissa Jürgen Kloppin puolustuslinjassa, aloittaen kaikki paitsi kaksi valioliigaottelua tällä kaudella.

Robertson on tehnyt erinomaista työtä ylöspäin, keräten neljä syöttöpistettä Valioliigassa ja kaksi Mestarien liigassa. Liverpool ei ole myöskään päästänyt Valioliigassa kuin kymmenen maalia 22 ottelussa, johtaen sarjaa neljän pisteen voimin.

– Heti kun seura tarjosi minulle jatkoa, otin tarjouksen vastaan – tahdon pysyä täällä, joten allekirjoitin sopimuksen saman tien kun se asetettiin pöydälle, Robertson kertoi Liverpoolin virallisilla sivuilla.

– Toivon pystyväni tuomaan seuralle lisää mestaruuksia ja titteleitä, koska fanit ja seura vaativat niitä, joten niihin meidän on tähdättävä.

Robertson saapui Anfieldille Hull Citystä kesällä 2017 kahdeksalla miljoonalla punnalla.

Skotlannin maajoukkueessakin kapteenin nauhaa pitänyt laitapuolustaja toimi aluksi pitkään Alberto Morenon varamiehenä, mutta nousi viime kaudella Kloppin ehdottomaksi suosikiksi vasemman puolustajan tontille.