Hyökkääjä Andy Carroll haluaa jatkaa uraansa West Hamissa myös kuluvan kauden jälkeen, mutta hän joutuu tekemään runsaasti töitä, jotta hänen sopimusta jatkettaisiin.

Sunnuntaina 30 vuotta täyttänyt Carroll iski viikonloppuna ensimmäisen maalinsa sitten huhtikuun, kun West Ham kaatoi Birminghamin FA Cupissa 2-0. Kyseessä oli hyökkääjän kauden yhdeksäs ottelu ja ensimmäinen maali.

Lukuisat loukkaantumiset ovat värittäneet Carrollin lupaavasti alkanutta uraa. Hän on ollut ammattilaispelaajana sivussa 193 ottelusta erilaisten vammojen takia.

Kaikki Britteinsaarilla tietävät, mihin Carrollista parhaimmillaan on. Hän oli lyhyesti kaikkien aikojen kallein brittipelaaja, kun Liverpool värväsi hänet Newcastlesta noin 40 miljoonalla eurolla vuonna 2011.

Carrollin ja West Hamin sopimus päättyy ensi kesänä, mutta seuralla on diilissä kahden vuoden jatko-optio, jonka se voi käyttää. Hyökkääjän loukkaantumishistoria ja siitä osittain johtuva kehno maalitilasto puhuu kuitenkin karua kieltä.

Hän tietää, että hänellä on kuusi kuukautta aikaa vakuuttaa työnantajilleen olevansa luottamuksen ja jatkosopimuksen arvoinen pelaaja.

– Tietysti haluan jäädä. Pelaan vain jalkapalloa enkä ajattele sitä sen enempää, kommentoi Carroll Sky Sportsille.

– Haluan jäädä ja haluan uuden diilin, mutta en voi ajatella sitä joka päivä. Minun on vain pelattava, kun saan mahdollisuuden.

– Minulla on kahden vuoden optio kauden päätyttyä, joten saa nähdä, mitä käy. Minun on pelattava vielä muutama peli samalla tavalla (kuin Birminghamia vastaan). Kuten manageri on sanonut: minun on vakuutettava hänet niillä minuuteilla, joita hän minulle antaa.

Carroll myöntää, että jatkuvat loukkaantumiset alkavat painaa jo pääkopassa.

– Tietysti se on vaikeaa. On vain jatkettava eteenpäin. Jätkät, seuran työntekijät ja kaikki ovat olleet fantastisia. He ovat auttaneet minua matkalla.