Kärkipelaaja Andy Carroll, 32, lähtee mitä todennäköisimmin Newcastlesta, kun kausi päättyy. Asiasta kertoo The Times -lehti.

Carroll on siis päättämässä toisen ajanjaksonsa seurassa, jossa hän aloitti uransa vuonna 2006. Carroll palasi Newcastleen kesällä 2019 ja on ollut turhautunut vähäisestä peliajasta.

Entinen Englannin maajoukkuemies on ollut vain kahdeksan kertaa avauskokoonpanossa Valioliigassa kahden viimeksi kuluneen kauden aikana.

Carroll muistetaan ennen kaikkea siitä, että hänestä vuonna 2011 tuli siihen mennessä kallein brittipelaaja, kun hän siirtyi Newcastlesta Liverpooliin 35 miljoonalla punnalla. Miestä pidettiin tuolloin yhtenä Valioliigan pelätyimmistä pääpelaajista.

Otteet Liverpoolissa eivät kuitenkaan vakuuttaneet, ja kaksi vuotta myöhemmin Carroll vaihtoi West Hamin riveihin 17 miljoonalla punnalla. Miehestä tuli vapaa agentti vuonna 2019, kun sopimus Hammersin kanssa päättyi.

Myös loukkaantumiset ovat hidastaneet Carrollin uraa. Hänelle on vuosien saatossa kertynyt ”vain” 54 maalia Valioliigassa, vaikka rahkeita olisi ollut kolminumeroiseen lukemaan.