Paris Saint-Germainin hyökkääjä Ángel Di María kertoi hankalasta ajastaan Old Traffordilla, kun ranskalaisseura valmistautuu kohtaamaan Manchester Unitedin Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Di María siirtyi Englantiin Real Madridista kesällä 2014 espanjalaisseuran hyväksyessä Unitedin 59.6 miljoonan punnan tarjouksen argentiinalaishyökkääjästä. Pelaajakauppa rikkoi myös brittijalkapallon silloisen siirtoennätyksen.

Di María ei kuitenkaan onnistunut lyömään läpi Louis van Gaalin valmentamassa joukkueessa, syyttäen ailahtelevista suorituksistaan paljolti hollantilaismanagerin huonoa pelaajavalmennusta.

Argentiinan maajoukkuepelaaja uskoo, että hän olisi voinut saada United-urastaan enemmän irti, jos van Gaalin taktiikat eivät olisi rajoittaneet Di Marían parhaimpia puolia niin paljoa.

– Pysyin siellä (Manchester Unitedissa) vain vuoden. Se ei ollut urani parasta aikaa, tai minun ei pikemminkin annettu viettää parasta mahdollista aikaa siellä, Di María kertoi ranskalaislehti France Bleulle.

– Minulla oli ongelmia valmentajan (van Gaalin) kanssa. Mutta luojan kiitos pääsin pois ja siirryin PSG:hen, jossa pääsin taas näyttämään parhaita puoliani.

Di María pelasi yhden ja ainoan United-kautensa aikana 32 ottelua, tehden niissä neljä maalia ja antaen 12 maalisyöttöä.

Tällä hetkellä PSG on Ligue 1:n piikkipaikalla jopa 13 pisteen voimin, kun taas Manchester United on Valioliigassa kuudentena.

Pariisilaisten ensimmäinen Mestarien liiga -kohtaaminen Unitedia vastaan pelataan Old Traffordilla 12. helmikuuta, toinen osaottelu Parc des Princesillä 3. maaliskuuta.