Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær ei vieläkään tiedä, aikooko huippulupaus Angel Gomes allekirjoittaa seuran kanssa jatkosopimuksen.

Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana viihtyvän Gomesin, 19, sopimus päättyy tämän kuun lopussa. United on tarjonnut hänelle jatkosopimusta, mutta neuvottelut ovat venyneet ja venyneet, eikä Gomes ole allekirjoittanut diiliä.

Lehtitietojen mukaan Gomes on huolissaan siitä, saako hän vastuuta Unitedissa. Englannin nuorten maajoukkuepelaaja debytoi Unitedin ykkösmiehistössä jo kaudella 2016-17, mutta hän on tähän mennessä esiintynyt manchesterilaisten edustusjoukkueessa vain kymmenen kertaa. Tällä kaudella Solskjær on antanut hänelle vastuuta alle 300 minuutin verran. Valioliigassa Gomes on pelannut 19 minuuttia.

Norjalaismanageri toivoo huippulupauksen jäävän seuraan, mutta ymmärtää, jos Gomes päättää toisin. Siirtohuhuissa nuorukaista on vietu lukuisiin huippuseuroihin.

– Angel on huippujätkä, joka on ollut tässä seurassa monta vuotta. Olemme tarjonneet hänelle sopimusta, toivottavasti hän tarttuu siihen. Jos ei, niin toivon hänelle kaikkea parasta, kommentoi Solskjær Goalin mukaan.

– Minun ymmärtääkseni se [jatkosopimuksen allekirjoittaminen] ei ole kaukana, mutta jos se ei toteudu, niin toivomme hänelle kaikkea parasta.

Gomes on pelannut Manchester Unitedissa kuusivuotiaasta asti. Kaudella 2016-17 hänet valittiin seuran akatemian parhaaksi pelaajaksi. Saman kunnian ovat saaneet myös muun muassa Ryan Giggs, Paul Scholes, Marcus Rashford ja viimeisimpänä Mason Greenwood.