Laitapuolustaja Angeliño haluaa murtautua Manchester Cityn avauskokoonpanoon, kun hän palaa tämän kauden päätyttyä lainapestiltään saksalaisesta RB Leipzigista, kertoo Kicker.

Angeliño, 23, siirtyi Cityn organisaatioon jo vuonna 2013 Deportivo La Coruñasta, mutta hän ei ole vielä saanut kunnon näytönpaikkaa manchesterilaisten edustusjoukkueessa. Tällä hetkellä hän on jo viidennellä lainapestillään.

Vuonna 2018 City myi Angeliñon hollantilaiseen PSV Eindhoveniin, mutta käytti jo vuotta myöhemmin takaisinosto-optionsa ja hankki hänet tämän kauden joukkueeseensa. Kuluvalla kaudella Angeliño pääsi pelaamaan 12 ottelussa ennen kuin hän lähti tammikuun siirtoikkunan loppuhetkillä lainalle Leipzigiin, jossa hän sai tililleen kahdeksan peliä ennen sarjojen keskeytymistä.

RB Leipzigilla on Angeliñon sopimuksessa 30 miljoonan euron osto-optio, mutta Kickerin mukaan saksalaisseuralla tuskin on varaa käyttää sitä. Hän on esiintynyt edukseen Saksassa, muttei halua ensisijaisesti jäädä Bundesliigaan.

Angeliño on päättänyt tavoitella paikkaa Cityn pelaavasta kokoonpanosta, minkä hän ilmaisi taannoin myös La Voz de Galician haastattelussa.

– Olen yhä Citizen, enkä aio lopettaa taistelua avauskokoonpanon paikasta siellä.