Manchester Cityn Angeliño voi pian olla lähdössä seurasta. Suhde manageri Pep Guardiolaan ei ilmeisesti ole erityisen hyvä.

Tällä hetkellä lainalla RB Leipzigissa pelaava Angeliño kommentoi Guardiolaa Eurosportin haastattelussa.

– Pelaajana minulle tärkeintä valmentajassa on se, että valmentaja kohentaa itseluottamustani, joten taidanpa jättää tämän nyt vain tähän, Angeliño sanoi.

Julian [Leipzigin päävalmentaja Nagelsmann] antoi minulle paljon ensimmäisestä päivästä lähtien. Siksi olen todella kiitollinen hänelle ja koko joukkueelle. Halusin päästä tammikuussa johonkin sellaiseen seuraan, jossa pääsisin taas pelaamaan ja nauttimaan jalkapallosta.

23-vuotias Angeliño siirtyi Cityn organisaatioon kesällä 2013. Sittemmin on kertynyt lainapestejä New York City FC:hen, Gironaan, Real Mallorcaan, NAC Bredaan ja nyt viimeisimpänä RB Leipzigiin. Kesällä 2018 Angeliño jo myytiin PSV Eindhoveniin, mutta City osti laitapakin takaisin vuotta myöhemmin.

Cityn edustusjoukkueessa Angeliño on päässyt pelaamaan yhteensä vain 15 ottelua. Espanjalaisen sopimus Cityn kanssa ulottuu kesään 2023, ellei RB Leipzig käytä lainapestiin kirjattua osto-optiota.