Manchester Cityn kirjoilta hiljattain poistunut Angeliño on rikkonut hiljaisuuden vaikeista ajoistaan Pep Guardiolan alaisuudessa.

Angeliño, 24, aloitti ammattilaisuransa Manchester Cityssä, joka lähetti hänet nopeasti PSV Eindhoveniin. Vakuuttava lainakausi Hollannissa sai Cityn kuitenkin ostamaan hänet takaisin heinäkuussa 2019.

Espanjalaispuolustaja palasi Etihadille suurin odotuksin, mutta ei kuitenkaan saanut seuraavan puolen vuoden aikana kuin kuuden ottelun verran peliaikaa, ennen kuin hänet lainattiin RB Leipzigiin tammikuussa 2020.

Julian Nagelsmannin alaisuudessa vastuu nousi jälleen ja seura osti Angeliñon pysyvästi itselleen aiemmin tässä kuussa. Nyt espanjalaispuolustaja on kritisoinut Guardiolaa siitä, miten häntä kohdeltiin Etihad Stadiumilla.

– Pep tappoi minut ja itseluottamukseni, Angeliño kertoi BILD:lle.

– Kun palasin Eindhovenista Cityyn, hän oli jo arvioinut minut kahden harjoitusottelun perusteella, eikä antanut minulle kunnon tilaisuutta sen jälkeen.

– Joten tästä syystä olin iloinen, että minut lainattiin Leipzigiin, jossa olen nyt vakinainen osa seuraa.

[readmore from=Manchester-City]

Kysyttäessä eroavaisuuksista Guardiolan ja Nagelsmannin välillä, oli Angeliñon mielipide selvä.

– Yksi antoi minulle itseluottamusta ja peliaikaa, toinen ei vain tehnyt niin.

– Leipzigissa tunsin ensimmäisestä päivästä lähtien, että minuun luotetaan. Seura ja valmentajat antoivat minulle uskomattoman paljon virtaa. Olen iloinen, että saan pelata säännöllisesti Leipzigissa.