Manchester Unitedin teinipelaaja Anthony Elanga, 19, myöntää menneensä aluksi hieman sekaisin, kun kuuli Cristiano Ronaldon paluusta seuraan.

– Mutta nyt olen hieman rauhoittunut, ruotsalainen Elanga sanoo Fotbollskanalenin mukaan.

Nuorukainen aikoo seurata erittäin tarkasti 36-vuotiaan portugalilaisen tekemisiä. Häntä kiinnostaa muun muassa se, mitä Ronaldo tekee ennen harjoituksia ja niiden jälkeen.

– Aion esittää kysymyksiä, joita kuka tahansa esittäisi. Hän on voittanut kaiken Unitedin kanssa ja tietää, mitä seurassa pelaaminen vaatii. Hän on legenda. Olen kuullut, että hän puhuu paljon nuorten pelaajien kanssa, ja odotan innolla hänen tapaamistaan, Elanga toteaa.

Huhuissa Elangaa vietiin lainalle sarjaporrasta alemmas, mutta siirtoikkunan umpeuduttua hän on edelleen Unitedin pelaaja.

– Olin valmis siihen, jos he olisivat halunneet lainata minut pois. Nuoren pelaajan on oltava valmis, mutta olen iloinen, että olen nyt Unitedissa. Haluan näyttää heille, mitä osaan. Olen aina valmis, jos valmentaja kutsuu.

Huippulupaukseksi hehkutettu Elanga teki ensimmäisen liigamaalinsa Unitedin paidassa viime kauden päätöskierroksen ottelussa Wolverhamptonia vastaan.