”Tuuliviiri” lienee sopivin metafora kuvailemaan puheita Anthony Martialin tulevaisuudennäkymistä. Välillä agentti väläyttelee ranskalaisnuorukaisen halajavan pois Manchester Unitedista, ja välillä United torppaa sieltä täältä tulevia tarjouksia.

José Mourinhon suosikkeihin 22-vuotias talentti ei ole kuulunut, mutta mediatietojen mukaan Unitedin seurajohto ei myöskään halua menettää Martialia pahimmille kilpailijoilleen. Vaikea sanoa, pitävätkö puheet Mourinhon ja seurajohdon välisestä ristiriidasta paikkaansa, mutta joka tapauksessa BBC kertoo, että United neuvottelee Martialin edustajien kanssa pitkästä jatkosopimuksesta.

Martialin nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä, mutta Unitedilla on optio jatkaa kontrahtia vuodella. Nyt neuvotellaan kuitenkin uudesta viisivuotisesta sopimuksesta.

United hankki Martialin Monacosta kesällä 2015 36 miljoonan punnan siirtosummalla. Tällä kaudella hän on pelannut vain noin tunnin, 2-3 -tappiossa Brightonia vastaan. Maanantain Tottenham-peliin Martialia ei nimetty edes vaihtopenkille.

Tottenham tiedusteli tiettävästi tammikuussa Martialin saatavuutta. José Mourinho oli siirtoon valmis, mutta seurajohto ei.