Solskjæriltä lisätietoa Man Unitedin loukkaantuneista – huippuottelut jäämässä väliin

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin managerin Ole Gunnar Solskjærin mukaan Anthony Martial ja Jesse Lingard ovat sivussa tositoimista noin 2-3 viikkoa.

Kaksikko loukkaantui Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa Paris Saint-Germainia vastaan tiistaina. Lingard, 26, otettiin vaihtoon hieman ennen taukovihellystä. Martial, 23, oli jo ennen kollegaansa kentän pinnassa, mutta hänet vaihdettiin pois kentältä vasta tauolla. PSG voitti ottelun Old Traffordilla 2-0.

– Uskon, että he ovat sivussa 2-3 viikkoa, kommentoi Solskjær Sky Sportsin mukaan.

Manchester United kohtaa vielä helmikuun aikana Chelsean FA Cupin neljännesvälierässä (18.2.) sekä Liverpoolin (24.2.) ja Crystal Palacen (27.2.) Valioliigassa. Maaliskuun alkupuolella vuorossa ovat sarjapeli Southamptonia vastaan (2.3.) sekä Mestarien liigan toinen osaottelu PSG:n vieraana (6.3.). Euro-ottelun jälkeen luvassa ovat Valioliigan ottelut Arsenalia ja Manchester Cityä vastaan.

Solskjærin mukaan Martialin ja Lingardin loukkaantumiset tietävät näytönpaikkoja Alexis Sánchezille ja Romelu Lukakulle sekä Unitedin nuorille pelaajille, kuten Angel Gomesille.

– Tämä on tilaisuus kenelle tahansa, joka pääsee kentälle, on se sitten Alexis, Romelu tai Angel.

– Anthony ja Jesse ovat pärjänneet todella hyvin. He ovat tärkeä osa hyökkäyspelaamistamme nopeudellaan.

– Romelu ja Alexis omaavat erilaisia taitoja, joten meidän on vain hiottava joukkue yhteen maanantaita (Chelsea FA Cupissa) varten.

Norjalainen väliaikaisluotsi olisi halunnut 17-vuotiaan hyökkääjälupauksen Mason Greenwoodin Unitedin kokoonpanoon Chelseaa vastaan, mutta loukkaantuminen estää myös hänen pelaamisensa.

– Me ajattelimme, että nyt olisi Mason Greenwoodin aika, mutta hänkin on valitettavasti loukkaantunut. Hän on myös sivussa pari viikkoa.

– Välillä ei vain ole tuuria, Mason saa mahdollisuutensa myöhemmin.

Nuorta kaartia saattavat kuitenkin maanantaina edustaa juurikin 18-vuotias Gomes tai 19-vuotias Tahith Chong, jotka ovat pelanneet yhteensä noin 40 minuuttia Unitedin edustusjoukkueessa.

– Nyt saattaa olla (Gomesin tai Chongin) aika.

– Meillä on yhä vaihtoehtoja hyökkäykseen, mutta Angel ja Chongy ovat harjoitelleet kanssamme koko viikon ja jopa viikkoja tätä ennen, joten heillä on iso mahdollisuus päästä mukaan.

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!