Manchester Unitedin väliaikaismanageri Ralf Rangnick on valmis korjaamaan suhteensa hyökkääjä Anthony Martialin kanssa, kertoo ESPN.

Joulukuussa Martialin agentti ja Rangnick vahvistivat julkisesti, että 26-vuotias ranskalaishyökkääjä haluaa lähteä seurasta peliajan perässä muualle. Lehtitietojen mukaan Sevilla olisi halunnut hänet lainalle, mutta United ei ollut tyytyväinen espanjalaisseuran tarjoukseen.

Viime lauantaina Martial ei ollut kokoonpanossa mukana, kun United pelasi Aston Villaa vastaan 2-2-tasapelin Valioliigassa. Asiasta kysyttäessä Rangnick sanoi, että Martial ei halunnut olla kokoonpanossa. Myöhemmin hyökkääjä kiisti kuitenkin sosiaalisessa mediassa managerinsa väitteen sanomalla, ettei ikinä kieltäytyisi pelaamasta Manchester Unitedin paidassa.

ESPN:n tietojen mukaan Rangnick ja Martial ovat käyneet ilmaa puhdistavan keskustelun jo senkin takia, että ranskalaispelaaja ei välttämättä lähde Unitedista vielä tässä kuussa. Kaksikon välit ovat tiettävästi tällä hetkellä vaurioituneet, mutta eivät korjaamattomassa tilassa.

Martialin ja Unitedin sopimus on voimassa kesään 2024 saakka, ja se sisältää option yhdestä lisävuodesta. Kuluvalla kaudella hän on pelannut vain 359 minuuttia ja tehnyt yhden maalin.