Chelseasta potkut saanut manageri Antonio Conte harkitsee oikeustoimia, väittää London Evening Standard verkkosivuillaan.

Conte sai lähteä, vaikka hän johdatti päättyneellä kaudella lontoolaiset cup-mestaruuteen ja vuosi sitten liigamestaruuteen.

Italialainen sai kuulla uutisen vedettyään torstain harjoitukset. Puheenjohtaja Bruce Buck ilmoitti miehelle, ettei hänen palveluksiaan enää tarvita.

[readmore from=Antonio-Conte]

Pelaajat olivat tiettävästi jo lähteneet kotiin, joten Conte ei saanut mahdollisuutta jättää näille jäähyväisiä.

Conte oli itse kieltäytynyt eroamasta, vaikka seura etsi kuukausien ajan hänelle aktiivisesti korvaajaa. Varmana seuraajana pidetään italialaista Maurizio Sarria.

Conten sopimusta on jäljellä vielä 12 kuukautta, ja hän haluaa saada 9,5 miljoonan punnan palkan täysimääräisenä itselleen.

Chelsea toivoi Conten löytävän töitä jostakin muualta, jotta seuran ei tarvitsisi maksaa hänelle, mutta italialainen on niin raivoissaan johtoportaalle, että hän kieltäytyi kosiskeluista.

Italialaislähteiden mukaan Buck kertoi Contelle, että tämä saa potkut ”sopimattoman käytöksen” takia ja siksi kiinteämääräinen korvaus jää saamatta. Yksi peruste oli Conten viimevuotinen kohutekstiviesti Diego Costalle.

Conten kerrotaankin nyt pohtivan oikeuteen menemistä Chelsean kannan takia.