Entinen valioliigapelaaja Arjen Robben myöntää, että Bayern München on kovan urakan edessä Mestarien liigan neljännesvälierävaiheessa.

Robben on hävinnyt pudotuspeleissä Liverpoolille Chelsean kanssa vuosina 2005 ja 2007 sekä Real Madridin kanssa vuonna 2009.

– Liverpoolilla kulkee jälleen hyvin – aivan kuten viime vuonna, jolloin he selviytyivät loppuotteluun. Näen heidän myös suosikkina Mestarien liigan voittajaksi tällä kaudella, toteaa 34-vuotias Robben.

– Meidän kannaltamme se oli ehkä huonoin mahdollinen arpa, mutta siitä tulee mahtava haaste. Meidän on katsottava itseämme, tehtävä kovasti töitä ja parannettava. Jos meillä on hyvä päivä ja pelaamme sillä tavalla kuin haluamme, olen varma siitä, että teemme siitä erittäin vaikeata Liverpoolille.

Robben ei osaa sanoa, onko kehuja kerännyt Liverpoolin toppari Virgil van Dijk tällä hetkellä maailman paras puolustaja.

– Hän on kasvanut pelaajana, mutta myös persoonana. Olen onnellinen siitä, missä hän tällä hetkellä on – avainpelaajana giganttisessa seurassa, ja hän on Hollannin maajoukkueen kapteeni. Hän ansaitsee kaikki kehut.

Lähde: Liverpool Echo