New York City FC:n päävalmentaja Patrick Vieira ei halunnut kommentoida huhuja, jotka ovat viemässä häntä entisen managerinsa Arsène Wengerin seuraajaksi Arsenaliin.

Arsenal tiedotti perjantaina, että Wenger, 68, jättää Arsenalin managerin paikan kuluvan kauden jälkeen vietettyään työssä 22 vuotta putkeen.

Kolme Valioliigan mestaruutta Wengerin alaisuudessa voittanut Vieira, 41, on nostettu brittimedian ja joidenkin asiantuntijoiden toimesta Tykkimiesten yhdeksi manageriehdokkaaksi.

Vieiran luotsaama NYCFC hävisi sunnuntaina ensimmäistä kertaa tällä kaudella Pohjois-Amerikan Major League Soccerissa, kun Portland Timbers oli vahvempi lukemin 3-0. Ranskalaisluotsi ei suostunut puhumaan muusta kuin päättyneestä pelistä.

– Haluan vain puhua (tästä pelistä). En halua puhua mistään muusta, sanoi Vieira FourFourTwon mukaan, kun häneltä kysyttiin Arsenal-huhuista.

– Minulla ei ole mitään kommenttia asiaan. Haluan vain puhua tästä pelistä, en mistään muusta.

Toimittajat yrittivät saada Vieiralta kommenttia hänen entisen pomonsa Wengerin urasta, mutta entinen keskikenttäpelaaja ei halunnut poiketa aiheesta pätkääkään.

– Haluan puhua vain tästä pelistä, en mistään muusta.