Arsenalia urallaan 14 vuotta edustanut Ray Parlour kommentoi seuran tilannetta kursailemattomaan tyyliinsä Alan Brazil Sports Breakfast -podcastissa.

Kovana seuramiehenä tunnettu ex-keskikenttäpelaaja otti kantaa muun muassa taistelutilanteeseen Burnleyn kanssa. Sean Dychen joukot ovat Valioliigassa vain kaksi pistettä Arsenalin perässä.

– Liigataulukko ei valehtele. Jos Burnley sijoittuu Arsenalin yläpuolelle, he ansaitsevat sen. Asia on hyvin yksinkertainen. Saattaa mennä viimeiseen otteluun, ennen kuin tilanne ratkeaa. Emiratesilla on silloin luultavasti vielä nykyistäkin tyhjempää – he saattavat hyötyä myös siitä.

Vierasottelut ovat menneet Arsène Wengerin miehistöltä lievästi sanottuna surkeasti oikeastaan koko kauden ajan.

– He eivät yksinkertaisesti ole olleet riittävän hyviä tällä kaudella. Vierasottelut ovat olleet huonoja, ja kokonaisuus jää huomattavasti alle Arsenalin standardien.

Eurooppa-liigan voitto saattaisi pelastaa osan kaudesta, mutta ensimmäiseksi Gunnersin pitäisi kaataa sen välierissä Atlético Madrid.

– Se on todella massiivinen tilaisuus. Mutta jos he pelaavat kuin vierasotteluissa tällä kaudella, tappio tulee varmasti.

Lähde: Talksport