Ruotsalaislegenda palaa Arsenaliin: ”Tämä on aina ollut minulle erityinen paikka”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Arsenal saa alle 23-vuotiaiden valmennukseen ison nimen omasta seurahistoriastaan, kun Freddie Ljungberg ottaa vanhimman juniori-ikäluokan ohjakset kesällä.

Ruotsalainen esiintyi Gunnersin pelaajana kaikkiaan 216 otteeseen, voitti Valioliigan kahdesti, FA Cupin kolmeen kertaan. Punaisesta tukastaan aikoinaan tunnettu keskikenttämies valittiin Valioliigan kauden parhaaksi pelaajaksi kaudella 2001-2002.

– Olen iloinen päästessäni takaisin seuraan, tämä on aina ollut minulle erityinen paikka.

Ljungberg on valmentanut eri ikäisiä Arsenal-junioreita myös aiemmin, mutta jätti seuran viime vuonna, liittyäkseen Wolfsburgin valmennustiimiin. Kokemus Bundesliigan apuvalmentajan työstä toivotetaankin tervetulleeksi Pohjois-Lontoossa. Akatemian managerin työt juuri vastaan ottanut Per Mertesacker arvostaa paluumuuttajaa.

– On hienoa saada Freddie takaisin seuraan. Hän tuo mukanaan hurjan määrän jalkapallokokemusta, intoa ja rohkaisua nuorille pelaajillemme. Hän ymmärtää seuran arvomaailman ja sen, miten tärkeää on antaa junioreille mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Kaikki tietävät, että Freddie rakastaa Arsenalia.

Lähde: Arsenal

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!