Arsenalin tuore päävalmentaja Unai Emery on toiminut siirtoikkunassa ripeästi, ja uskookin tähän asti nähtyjen uusien pelaajien olevan ainoat tulokkaat seuraan tänä kesänä.

Entinen Sevilla- ja Paris Saint-Germain -luotsi on muokannut joukkuetta omien näkemystensa pohjalta viiden uuden nimen voimin. Stephan Lichtsteiner, Sokratis Papastathopoulos, Lucas Torreira, Bernd Leno ja Matteo Guendouzi pukevat päälleen tykkipaidan alkavalla kaudella.

– Olemme kiinnittäneet ne pelaajat, jotka tarvitsimme. Vain, jos joku todella merkittävä nimi ilmaantuu näköpiiriin, voimme jatkaa värväyksiä.

Yksi nimi, jolla ollaan edelleen spekuloitu, on valmentajalle Sevilla-ajoista tuttu Steven N’Zonzi. MM-finaaliin valmistautuva ranskalainen ei kuitenkaan ole Emeryn suunnitelmissa.

– Hän on minulle tuttu, mutta emme ole tehneet yrityksiä hänen kiinnittämiseensä.

Yksi pelaaja, jonka suhteen liikkeitä vielä pitäisi tehdä, on Aaron Ramsey. Walesilaisen nykyistä sopimusta on jäljellä enää vuosi.

– Olen hyvin tyytyväinen häneen. Jokaisessa harjoitussessiossa hän osoittaa sellaista halua kehittyä, jota haluan nähdä. Sopimuskysymys on enemmän seuran ja Ramseyn välinen, minulle hän on erittäin tärkeä pelaaja.

Harjoituksissa espanjalainen haluaa edelleen nähdä kaikki joukkueen viisi maalivahtia.

– On totta, että meillä on monta maalivahtia, mutta en ole vielä päättänyt, ketkä kolme heistä ovat edustusjoukkueen mukana tulevalla kaudella. Haluan työskennellä heidän kanssaan päivittäin, ennen kuin teen valinnat.

Lähde: Sky Sports