Arsenalin toimitusjohtaja Ivan Gazidis siirtyy ennakoidusti AC Milanin johtoon. Pitkin kesää spekuloitu liike vahvistettiin seuran sivustolla tänään.

Korkein vastuu siirtyy jaetusti Raul Sanllehille ja Vinai Venkateshamille. Ensin mainitun uusi titteli on urheilutoimenjohtaja, jälkimmäisen toimitusjohtaja.

Sanllehi siirtyi seuraan Barcelonan organisaatiosta 16 vuoden työrupeaman jälkeen viime helmikuussa, Venkatesham puolestaan Lontoo 2012 -organisaatiosta, jonka vastuulla olivat kaupungissa järjestetyt olympiakisat.

– Olen tuntenut itseni lämpimästi vastaanotetuksi ensimmäisestä päivästäni alkaen, koko seurayhteisön toimesta. Otan uuden tehtäväni vastaan ylitsevuotavalla ylpeydellä, ja valtavalla innolla työtä kohtaan, Sanllehi kertoo tiedotteessa.

Arsenalin pääomistajan, Kroenke Sports and Entertainment UK:n varapuheenjohtaja Josh Kroenke kommentoi muutoksia.

– On ollut ilo työskennellä Ivanin kanssa, ja tulemme kaipaamaan hänen viisauttaan, näkemystään ja energiaansa. Luotamme täydellisesti Raulin ja Vinain kykyihin, ja odotamme tulevaa heidän, ja valmentaja Unai Emeryn komennossa, niin kentällä kuin sen ulkopuolella.