Arsenal voitti torstaina azerbaidžanilaisen Karabahin Eurooppa-liigassa 1-0. Ottelu pelattiin Emiratesilla.

Arsenal

@Arsenal
🚨 LAURENT KOSCIELNY STARTS 🚨

Our skipper makes his return from injury against @FKQarabaghEN - and here's the rest of our #UEL team news...

224 - Laurent Koscielny will make his first competitive start for Arsenal since last season’s UEFA Europa League semi-final second leg against Atlético de Madrid (May 2018), 224 days ago. Return.

Arsenal lähti viimeiseen lohkopeliinsä paria poikkeusta lukuunottamatta varsin nuorella ryhmällä.

Ensimmäisellä jaksolla ihmeteltäväksi jäi ainoastaan se, miten kotijoukkue ei tehnyt useampaa maalia. Peli oli täydellisesti sen hallinnassa, mutta osumia nähtiin vain yksi.

Tuo maali syntyi reilun vartin jälkeen, kun Arsenal riisti pallon Karabahin puoliskolla, ja peliväline toimitettiin nopeasti Mesut Özilille. Saksalaistaituri löysi syötöllä Alexandre Lacazetten, joka loi oikealle jalalleen hieman laukaisutilaa ja sijoitti pallon takanurkkaan.

Toinen jakso oli ensimmäisen tavoin pitkälti yhtä ja samaa päätyä. Eddie Nketiah luuli jo siirtäneensä puskullaan Arsenalin 76. minuutilla kahden maalin johtoon, mutta hän oli tilanteessa paitsiossa.

Pari minuuttia ennen täyttä aikaa Bukayo Sakalla oli vielä loistava tilaisuus kasvattaa Tykkimiesten johtoa, kun hän pääsi rauhassa lataamaan reilusta viidestä metristä, mutta Karabah-vahti Vagner da Silva torjui vedon naamallaan.

Arsenal voitti oman lohkonsa häviämättä peliäkään. Lontoolaisten ainoa pistemenetys tuli 0-0-tasapelissä Sporting Lissabonia vastaan.