Ilman maajoukkuekutsua jääneet Arsenal-pelaajat viettivät harjoitusleiriä Dubaissa maajoukkuetauon ajan. Lontoolaisseura pelasi harjoitusleirin päätteeksi ystävyysottelun paikallista Al-Nasria vastaan tiistai-iltana.

Unai Emery nimesi kokoonpanoonsa sekä kokeneempia runkopelaajia, että nuoria lupauksia.

Mesut Özil, Alexander Lacazette, Bernd Leno ja Shkodran Mustafi olivat kaikki joukkueen avauksessa. Myös Barcelonasta lainattu Denis Suárez sai pelata ensimmäistä kertaa täydet minuutit Arsenalin paidassa.

Arsenal voitti ottelun 3-2, vaikka Al-Nasr ottikin kamppailussa johdon Ronnie Fernandezin tarkalla laukauksella jo 14 minuutin jälkeen.

Carl Jenkinson tasoitti lukemat ennen puoliaikaa, jonka jälkeen ykköstykki Alexander Lacazette ja nuori akatemialupaus Tyreece John-Jules veivät vieraat jo kahden maalin karkumatkalle.

Muutamaa minuuttia ennen päätösvihellystä Khaled Jalal kavensi lukemat vielä pilkulta, mutta Al-Nasr jäi lopulta ansaituksi kakkoseksi.