Arsenal jatkoi vahvaa virettään viime lauantaina, noutaen vieraille vaikeaksi tunnetulta Wolvesin Molineux:lta kolme pistettä lukemin 0-2.

Viimeisen niitin isäntien arkkuun iski Alexandre Lacazette, jonka terävyys on ollut kyseenalaista pitkin kevättä. Nyt ranskalaisen kanssa suunnitellaan käytäviksi neuvotteluita uudesta sopimuksesta – ja toisaalta jotkut huhut kertovat tämän mahdollisesta lähdöstä.

Mikel Arteta kommentoi ranskalaisen otteita.

– Olen hyvin tyytyväinen häneen. Kyseessä on pelaaja, josta olen pitänyt jo ennen paluutani Arsenaliin. Hänen ominaisuutensa ja työmoraalinsa tuo joukkueelle paljon. Nyt olemme kuitenkin kriittisten pelillisten hetkien keskellä, eikä meillä ole aikaa miettiä sopimusasioita.

Takana on nyt neljä perättäistä voittoa, kaikki kilpailut mukaan lukien. Edessä on Valioliigassa vielä todella kovia koitoksia; seuraavien 10 päivän aikana Gunners kohtaa Leicesterin, Tottenhamin ja Liverpoolin.

– Luulen, että meidän pitää voittaa jokainen peli, ja sitten odottaa sormet ristissä, Arteta vastaa udeltaessa uskoa europelipaikkoihin.

– On edettävä ottelu ottelulta. Muutama viikko sitten olimme hyvin kaukana mistään europeleistä. Nyt olemme taas hieman lähempänä.

Arsenal on sarjataulukossa seitsemäntenä, kuusi pistettä vitospaikan Manchester Unitedista, kahdeksan pistettä nelostilan Chelseasta. Mikäli Manchester Cityn pannaa ei kumota, etenee sarjan viitoseksi päätynyt Mestarien liigaan.

Lähde: Mail