Arsenalin omistajat ovat tehneet selväksi, että he eivät aio myydä seuraa vellovista huhuista huolimatta.

Viime viikolla Spotifyn perustaja ja toimitusjohtaja Daniel Ek ilmaisi sosiaalisessa mediassa kiinnostuksensa ostaa Arsenalin. Lehtitietojen mukaan ruotsalaismiljardöörin kelkkaan ovat hypänneet myös Arsenal-legendat Thierry Henry, Dennis Bergkamp ja Patrick Vieira.

Arsenalin omistaja Stan Kroenke ja hänen poikansa Josh ovat kuitenkin julkaisseet tiedotteen, jossa he painottavat, etteivät aio edes kuunnella tarjouksia seurasta.

– Olemme viime päivinä huomanneet mediassa spekulaatioita Arsenalin mahdollisesta ostoyrityksestä. Me pysymme sataprosenttisen omistautuneina Arsenalille, emmekä myy seurasta minkäänlaista omistusosuutta. Emme ole saanut yhtään tarjousta, emmekä aio kuunnella ainuttakaan tarjousta.

The Athleticin mukaan Josh Kroenke ja Arsenalin toimitusjohtaja Vinai Venkatesham pitivät tiistaina 50 minuutin puhelun Arsenalin henkilökunnan kanssa. He tekivät selväksi, että Kroenke Sports & Entertainment -yhtiö ei ole myymässä seuraa ja vakuuttivat olevansa sitoutuneita Arsenaliin.

Kroenke ja Venkatesham kertoivat, että he suunnittelevat satsaavansa Arsenaliin kentällä ja sen ulkopuolella tuodakseen menestystä seuralle.