Arsenal on kiinnostunut Sky Sportsin saamien tietojen mukaan Leicesterin hyökkäävästä keskikenttäpelaajasta James Maddisonista. Kauppa vaatisi kuitenkin melkoisen määrän rahaa.

Leicester ei ole halukas luopumaan avainpelaajastaan, jolla on sopimus aina kesään 2024 asti. Skyn mukaan Arsenalin olisi maksettava Maddisonista vähintään 70 miljoonaa puntaa, eli noin 82 miljoonaa euroa. Sellaista summaa Arsenal on tuskin valmis maksamaan.

Sen sijaan ”Tykkimiehet” seuraavat viime loppukauden lainalla Lontoossa pelanneen Martin Ødegaardin tilannetta Real Madridissa. Lähteet kertovat, ettei Ødegaard ole välttämättä jäämässä Madridiin vieläkään.

Espanjalaisen Marca-lehden toimittaja Carlos Carpio kirjoittaa tuoreessa kolumnissaan, ettei Ødegaard vaikuta olevan valmis taistelemaan peliajasta Real Madridssa, jossa keskikentälle on kova tunku. Sen sijaan Ødegaard olisi halukas löytämään seuran, jossa peliaika olisi turvattu.

Arsenal ei näillä näkymin ole halukas maksamaan isoja siirtosummia kummastakaan pelaajasta, mutta esimerkiksi lainasopimuksen jatkaminen Ødegaardin kanssa voisi olla mahdollista, jos se sopisi Real Madridille. Jos Arsenal mielii hankkia pelaajia omakseen, sen pitäisi rahoittaa siirrot myymällä ensin pelaajia pois päin.

Sen sijaan uuden maalivahdin hankinta näyttäisi olevan lähempänä. Arsenal neuvottelee Sheffield Unitedin kanssa parhaillaan siirtosummasta, jolla maalivahti Aaron Ramsdale irtoaisi Pohjois-Lontooseen.