Arsenalin manageri Mikel Arteta on vihjannut, että seura saattaa tehdä pelaajahankintoja tammikuun siirtoikkunan aikana.

Arsenal aloitti kautensa kolmella peräkkäisellä tappiolla, mutta on sen jälkeen pelannut erittäin mallikkaasti ja keikkuu Valioliigan kärkisijoilla. Pohjoislontoolaisilla on tällä kaudella hyvä sauma sijoittua neljän parhaan joukkoon, jonne he eivät ole sijoittuneet Valioliigassa kertaakaan sitten kauden 2015-16 ja Arséne Wengerin.

Artetan mukaan Arsenal on tarvittaessa ”valmis toimimaan” tammikuussa, mutta mitään ”isoja asioita” hän ei odota tapahtuvan.

Keskustelemme joka viikko siitä, miten voimme parantaa joukkuetta, mitä kaikkea voi tapahtua tammikuussa ja kuinka siirtoikkuna voi vaikuttaa joukkueeseemme, Arteta kertoo.

[readmore from=Arsenal]

– Kuten tiedätte, meillä on tiettyjä pelaajia joiden tulevaisuus on epävarma ensi kesänä, joten meidän on suunniteltava sitä, mitä tapahtuu nyt ja mitä tapahtuu kesällä.

– Emme odota isoja asioita tapahtuvan [tammikuun siirtoikkunassa], mutta aiomme olla erittäin valppaina markkinoilla ja katsoa, voimmeko parantaa joukkuetta.

Arsenalin pelit Valioliigassa jatkuvat torstaina, kun Tykkimiehet matkaa Manchester Unitedin vieraaksi Old Traffordille.