© Kuva: Getty Images

Arsène Wenger syyttää englantilaisia arvostuksen puutteesta – ”Tein töitä seitsemän päivää viikossa”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Arsène Wenger uskoo Arsenalin olevan arvostetumpi seura ulkomailla kuin Englannissa. Ranskalaisvalmentaja jättää Tykkimiehet tämän kauden jälkeen yli 20 vuotta kestäneen taipaleen jälkeen.

Wengeriä on paljon viime vuosina kritisoitu Englannissa joukkueen hävittyä valioliigamestaruuksia ja putoamalla Mestarien liiga -paikoilta. Mies itse syyttää englantilaiskannattajien vaurioittaineen Arsenalin mainetta.

– Henkilökohtaisesti uskon siihen, että tätä seuraa kunnioitetaan ympäri maailmaa paljon enemmän kuin Englannissa. Meidän kannattajamme eivät ottaneet vastaan kuvaani maailmanlaajuisesta yhtenäisyydestä. Se satutti, Wenger sanoi lehdistölle.

– Minä huolehdin aina siitä, miten seura vastaanotetaan maailmanlaajuisesti. Lapsista, jotka pelaavat Afrikassa, Kiinassa ja Amerikassa. Niistä unelmista, joita se voi luoda.

Vaikka Wenger luovuttaa Arsenalin seuraavalle kokelaalle, 68-vuotias ranskalainen ei koskaan tule poistumaan kokonaan seurasta.

– En tule koskaan lähtemään täysin, koska aion aina ensisijaisesti seura, miten seura kehittyy. Annoin parhaat vuoteni elämästäni seuralle. Saavui 46-vuotiaana ja tein töitä seitsemän päivää viikossa. En kuutta, en kuutta ja puolta vaan seitsemää. 22 vuotta, Wenger kertasi.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon