Arsène Wenger toimii tänään toiseksi viimeistä kertaa Arsenalin managerina ottelutilanteessa. Ranskalaisen jatkosuunnitelmista käytävä spekulaatio sai hieman uutta käyttövoimaa tuoreen haastattelun myötä.

22 vuotta Gunnersia luotsannut manageri on useissa arvailuissa liitetty Paris Saint-Germainiin. Seuran ensi kauden päävalmentaja on kuitenkin mitä suurimmalla todennäköisyydellä Thomas Tuchel. Wengerin rooliksi ollaankin povattu linkkiä saksalaisen, ja seuran korkeamman johdon välille.

Wenger on PSG:n johtaja Nasser al-Khelaifin ystävä, minkä ei ainakaan uskota haittaavan mahdollisia neuvotteluja ranskalaisjätin palvelukseen siirtymisestä. Manageri itse ei anna kovin selviä viitteitä tästä, mutta ei myöskään kiellä tehtävän kiinnostavuutta.

General managerin tehtävät? Sellaisten suhteen minun pitää tehdä päätöksiä. Spontaanisti tällä hetkellä sanoisin, että haluan jatkaa managerin töitä. Toisaalta, otettuani vähän etäisyyttä saatan olla sitä mieltä, että ehkä on aika hieman muuttaa suuntaa.

Arsenal-legenda on työskennellyt kommentaattorina Khelaifin omistamassa, nykyisin beIN -nimeä kantavassa urheilumediaverkostossa yli 10 vuoden ajan.

-Suhteeni häneen painottuu enemmän median puolelle. Kun hän tuli toimeensa nuorena poikana, olin hänen ensimmäinen kiinnityksensä. Tämä suhde ei kuitenkaan vaikuta tulevaan päätökseeni.

[readmore from=arsene-wenger]

Viimeisistä huhuista huolimatta ruohonjuuritaso, ilmauksen kirjaimellisessa merkityksessä vetää Wengeriä yhä.

– Pidän vihreästä ruohosta, ja haluan kävellä sillä joka aamu. On mahdollista, että jatkan nykyisen kaltavissa tehtävissä. 22 vuoden aikana en jättänyt yhtäkään harjoitussessiota väliin, en ikinä pysynyt vain toimiston puolella. Jos tehtäväni nyt muuttuu, tulen kaipaamaan noita hetkiä.

Lähde: The Guardian