Jack Wilshere kertoi erilaisen version Arsène Wengerin lähdöstä: ”Kukaan ei osannut odottaa sitä”

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Jack Wilsheren mukaan Arsène Wenger sai kenkää Arsenalista, eikä yksikään pelaajista osannut odottaa sitä.

Arsenal kertoi 20. huhtikuutta, että Wenger jättää seuran toimittuaan edustusjoukkueen managerina yli 20 vuotta. Ranskalaisvalmentaja itse kertoi tuolloin kokeneensa, että oli oikea aika lähteä Tykkimiehistä.

Wilsheren, 26, oma tulevaisuus Arsenalissa oli pitkään tapetilla viime kaudella. Hän edusti Arsenalia 9-vuotiaasta lähtien, mutta jätti seuran tänä kesänä ja siirtyi ilmaiseksi West Hamiin.

Arsenal-kasvatti olisi saattanut jäädä seuraan, jos Wenger olisi tehnyt samoin. Wilsheren mukaan kyseessä ei ollut kuitenkaan managerin oma päätös.

– Minulla oli käynnissä sopimukseni viimeinen vuosi, ja puhuin silloin Wengerin kanssa. Hän sanoi, että he eivät ole tarjoamassa minulle uutta diiliä ja että voisin lähteä, kertoi Wilshere BBC:lle.

– Olin kuitenkin tuolloin loukkaantunut, ja se oli vaikeaa, sillä en ollut kunnossa tai pystynyt pelaamaan, eikä moni joukkue haluaisi minua loukkaantuneena.

– Joten päätin jäädä Arsenaliin ja taistelin tieni takaisin joukkueeseen, ja lopulta he tarjosivat minulle uutta sopimusta tammikuussa. Olin jo valmiina allekirjoittamaan sen, mutta sitten Arsène sai potkut.

– Se oli outoa. Kaikki olivat shokissa, ja kapteenimme Per Mertesacker sanoi muutaman sanan. Uskon, että kaikki olivat vain järkyttyneitä.

– Kukaan ei osannut odottaa sitä, mutta se muutti kaiken.

Wilshere kiitteli myös Arsenalin uutta manageria Unai Emeryä tämän rehellisyydestä.

– Halusin odottaa ja puhua uuden managerin kanssa, ja niin teinkin. Hän oli loistava, hän oli rehellinen kanssani.

– Hän sanoi, että voisin jäädä, mutten tule olemaan hänen aloituskokoonpanossaan, joten ajattelin, että nyt on viimein oikea aika lähteä.

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden