Cesc Fábregas pelasi Arsène Wengerin alaisuudessa Arsenalissa yli 300 ottelua. Fábregas voitti Arsenalissa kertaalleen FA Cupin ja kahdesti Community Shieldin.

Fábregas poistui Arsenalista Barcelonaan kesällä 2011 ja palasi Lontooseen kolmea vuotta myöhemmin, mutta sillä kertaa espanjalainen asetti Chelsean pelipaidan päälleen.

Fábregas kertoi YouTubessa The Locker Roomin haastattelussa, minkä vuoksi Wenger on paras mahdollinen valmentaja nuorille pelaajille. Fábregas pelasi Wengerin alaisuudessa enemmän otteluita kuin yhdenkään toisen valmentajan kanssa.

– Mielestäni Wenger on ehdottomasti paras valmentaja nuorille pelaajille. En näe ketään parempaa siihen rooliin, koska hän antaa sinulle mahdollisuuksia ja opettaa sinua.

– Wenger opettaa nuoria pelaajia käyttäytymään ja pelaamaan jalkapalloa. Hän osaa viettää aikaa oikealla tavalla pelaajiensa kanssa ja opettaa heille tarkalleen, miten hän haluaa joukkueensa pelaavan. Hänellä on kärsivällisyyttä, vaikka joskus nuori pelaaja ei pelaa hyvin ja media ja kannattajat painostavat sinua. Pelaat yhden huonon pelin ja saat häneltä uuden mahdollisuuden.

33-vuotias Fábregas edustaa nykyään AS Monacoa. Wenger poistui Arsenalin peräsimestä kesällä 2018.