Seuralegenda: Chelsea ei taistele mestaruudesta yhdestä syystä – ”Tällaisia otteluita ei voi hävitä”

© Kuva: Getty Images

Chelsean seuralegenda Ashley Cole on antanut rajua palautetta entiselle joukkueellensa.

Chelsea kärsi ensimmäisen tappionsa Anfieldilla seitsemään viimeiseen sarjakohtaamiseen, kun Sadio Mané ja Mohamed Salah iskivät osuman mieheen viime sunnuntain huippuottelussa. (Otteluraportti)

Colen mielestä Chelsean tasoisen joukkueen pitäisi taistella pokaaleista, eikä sijoituksesta neljän parhaan joukossa. Nykyisen Derby-puolustajan mukaan lontoolaisilta kuitenkin puuttuu voitonhalua, minkä takia seura ei olekaan mukana mestaruusjahdissa.

– He pelasivat parhaimman pelin mitä olen heiltä tällä kaudella nähnyt. He loivat paikkoja, pitivät palloa hyvin ja Jorginho oli ensimmäisellä jaksolla erinomainen, Cole kertoi Sky Sportsille.

– Mutta kun kyse on Chelsean kaltaisesta seurasta, kyse ei pitäisi olla siitä kuinka hyvin pelaat, vaan siitä että ottelut tulee voitettua, eikä tällaisia otteluita voi hävitä.

– Erityisesti ensi kautta ajatellen, heidän on päästävä neljän parhaan joukkoon. On hullua, että puhumme edes siitä, koska meidän pitäisi puhua heistä taistelemassa mestaruudesta.

– Kun olin siellä, meilläkin oli vastaavia aikoja, mutta taistelimme aina tiemme takaisin. Chelsea on taistellut tiensä takaisin, mutta minun mielestäni heiltä puuttuu yhä sitä voitonhalua ja taistelutahtoa saavuttaakseen tavoitteensa.