Mestaruussarjan kriisiseura Aston Villa painoi tällä viikolla paniikkinappulan pohjaan: manageri Steve Bruce sai potkut.

Villa hakee ”suuren profiilin” luotsia penkin päähän, kertoo The Guardian.

Villa Parkille on yhdistetty hyökkääjäikoni Thierry Henry ja kokeneempaa manageriosastoa edustavat Sam Allardyce ja Brendan Rodgers.

Henry ja Allardyce etsivät uusia haasteita. Henry on mukana Belgian maajoukkueen taustaryhmässä. Everton taas antoi toukokuussa potkut Allardycelle.

Rodgers on tehnyt hyvää työtä Celticissä ja jäänee Glasgow’hun.

Brentfordin Dean Smith ja tulevia kuvioitaan miettivä topparilegenda John Terry on yhdistetty niin ikään Villa Parkille. Terry pelasi vielä viime kaudella Villassa. The Mirror kertoi, että toppari on kiinnostunut haasteesta.

Birmingham Mail taas väläytti, että Shakhtar Donetskin portugalilainen manageri Paulo Fonseca on birminghamilaisten kärkiehdokkaita. Managerispekulaatioissa on suomalaisväriäkin. Bet Victor antaa Sami Hyypiälle kertoimen 20. Esimerkiksi Allardyce saa saman kertoimen.

Aston Villa sai uuden omistajan kesällä, kun Nassef Sawiris ja Wes Edens ottivat vallan. Kaksikko ja toimitusjohtaja Christian Purslow johtavat hakua. Villa haluaa hoitaa asian viikonloppuna alkavan maajoukkuetauon aikana, jotta uusi manageri pääsee valmistautumaan mahdollisimman hyvin.