Aston Villan oli määrä kohdata Chelsea lauantain valioliigaottelussa. Tänään julkistetut ottelusiirrot veivät pelin kuitenkin vielä määrittelemättömään tulevaisuuteen.

Ottelutapahtumaa varten oli pakattu henkilökunnalle yhteensä 850 lounaspakettia, ja valmisteltu lämpimiä aterioita. Sen sijaan, että massiiviset määrät ruokaa päätyisi roskiin, Villa lahjoittaa nämä nyt kodittomia tukeville järjestöille.

Aston Villa

@AVFCOfficial
850 staff packed lunches and hot food for tomorrow’s postponed game is being donated to support homeless charities.

If your organisation is interested and able to collect food from Villa Park by 4.30pm today, please contact the @AVFCFoundation on 0121 327 2299 ext 5700.

#AVFC

Peruutukset ja otteusiirrot ovat olleet jo jonkin aikaa arkipäivää Italiassa, jota koronavirus on koetellut toistaiseksi Euroopan mittakaavassa todella kovalla kädellä. Tiettävästi useampikin Serie A -seura on toiminut Villan tavoin, ja lahjoittanut ruokaa hyväntekeväisyyteen.

On tutkittu, että kovat ajat herättävät ihmisten empatiaa; vaikeissa elämäntilanteissa lahjoituksia tehdään enemmän kuin silloin, kun kaikki on itsellä hyvin. Ottaen huomioon, millaisia ammattimaisia markkinointikoneistoja isojen jalkapalloseurojen taustoilla toimii, olisi suorastaan typerää, mikäli edellä mainituilla tavoilla ei toimittaisi.