Jos juuri nyt pitäisi veikata, kuka Valioliigan isoista, jatkuvasti siirtohuhuissa liikkuvista isoista tähdistä tosiaan on jättämässä nykyisen seuransa, ei rahojen laittaminen Jack Grealishille olisi välttämättä huono idea.

Aston Villan ylivoimaisen ykköstähden lähtö seurasta vaikuttaa viime päivien muiden siirtouutisten valossa jopa todennäköiseltä. Lauantaina kerrottiin, että Villa on jo varmistanut Emiliano Buendian saapumisen Norwichista. Sunnuntaina The Guardian heittää peliin toisen ison nimen.

Lehden mukaan Villa valmistelee nyt tarjousta Southamptonin maajoukkuemies James Ward-Prowsesta; eli siis jälleen yhdestä keskikentän pelintekijästä.

– Hankinnoissa keskitymme tarkkoihin valintoihin. Haluamme pelaajia, joilla on jo kokemusta Valioliigasta, ja jotka ihannetapauksessa ovat brittejä; näin sopeutumisongelmien riski on pieni, manageri Dean Smith sanoi aiemmin.

Mikäli hurjat määrät iskuja itseensä, ja niiden kautta vapaapotkuja joukkueelleen imevä Grealish todella pelaisi samassa joukkueessa kuin vaparispesialisti Ward-Prowse, ja ryhmässä olisi lisäksi vielä Buendia, alettaisiin puhua Manchester City -tasoisesta hyökkäävästä keskikentästä.