Peter Crouch: Gareth Balen tulisi palata Tottenhamiin – ”Voisitteko kuvitellä hänet Harry Kanen rinnalla?”

© Kuva: Getty Images

Entinen Tottenham-hyökkääjä Peter Crouch haluaisi nähdä Gareth Balen taas Valioliigassa.

Balen kausi Real Madridissa ei ole sujunut toivotulla tavalla, eikä walesilaishyökkääjän uskota mahtuvan Zinédine Zidanen joukkueeseen enää ensi kaudella.

Espanjalaismediassa Balea ollaan yhdistetty takaisin Tottenhamiin 10 miljoonan euron lainasiirrolla. Crouchin mielestä Daniel Levy ei kuitenkaan suostuisi tämän tyyppiseen sopimukseen, mutta näkee siirron jokseenkin mahdollisena.

– Tiedän miten Daniel Levy toimii ja tuo ei todellakaan ole senkaltainen diili minkä haluaisi ottaa! Siinä olisi kuitenkin paljon järkeä. Voisitteko kuvitella hänet Harry Kanen rinnalla? Uskon että se tuottaisi paljon tulosta, Crouch kertoi espanjalaislehti AS:lle.

– Häntä yhdistetään jatkuvasti Manchester Unitediin mutta en näe sen seuran sopivan hänelle tällä hetkellä, Crouch lisäsi.

– Kun Gareth on huippukunnossa ja terve, hän on yksi maailman jännittävimpiä pelaajia. Vihaan sitä kun näen hänet penkillä, jääden täysin ilman arvostusta. Haluaisin nähdä hänet takaisin täällä muistuttamassa ihmisiä siitä, kuinka hyvä hän todella on.

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!