Leicesterin manageri Brendan Rodgers on myöntänyt, ettei Ben Chilwell ole välttämättä pelikunnossa vielä ensi kauden alussa. Chilwell on jäänyt paitsi Leicesterin kolmesta viime sarjapelistä vakavan kantapäävamman takia.

Chelsean ja Manchester Cityn tavoittelema Chilwell ei pysty pelaamaan kauden viimeisissä otteluissa, joissa Leicester kohtaa Tottenhamin ja Manchester Unitedin. Englantilaispuolustajan lisäksi James Maddison on loppukauden sivussa lonkkaongelman takia, eikä Christian Fuchs pysty pelaamaan seuraavaan kolmeen kuukauteen nivusvamman seurauksena.

Maddisonin odotetaan palaavan kesän preseason-harjoituksiin, mutta Chilwellin loukkaantuminen vaatinee yli kuukauden mittaisen lepotauon. Valioliigan seuravan kauden uskotaan jatkuvan 12. syyskuuta, mikä voi tulla liian pian 23-vuotiaalle huippupuolustajalle.

– Meidän on vain odotettava. Se on loukkaantuminen, joka kestää useamman viikon ajan. En voi vielä varmistaa mitään, Rodgers kommentoi Chilwellin loukkaantumista lehdistölle perjantaina.

[readmore from=Leicester]

– James missaa juuri ja juuri kauden viimeiset pelit. Sitten kun palaamme hommiin elokuussa, hänen pitäisi olla kunnossa. Ben saattaa olla sivussa pidempään, niin kuin Christiankin. Se on asia joka selkenee seuraavien kuukausien aikana, mutta meidän on nähtävä miten seuraavat viisi viikkoa sujuvat.

Chelsea-manageri Frank Lampard on tehnyt Chilwellistä seuran ykköstavoitteen joukkueen uudeksi vasemmaksi laitapuolustajaksi. Manchester City on myös erittäin kiinnostunut Englannin maajoukkuepelaajasta.