Valioliigaa johtava Manchester City vahvistaa verkkosivuillaan, että puolustaja Benjamin Mendy kävi keskiviikkoiltana polvileikkauksessa.

”24-vuotias puolustaja kävi Barcelonassa Tohtori Cugatin klinikalla, jossa kuvauksissa paljastui, että leikkaus tarvitaan”, tiedotteessa todetaan.

Ranskalainen Mendy pelasi täydet 90 minuuttia viime viikonlopun paikalliskamppailussa Manchester Unitedia vastaan. Hän oli jo matkustanut maajoukkuekomennukselle ennen joukkueesta vetäytymistä.

Guardian-lehden mukaan kyseessä on kierukkaongelma. Mendy oli suuren osan viime kaudesta sivussa polven ristisidevamman takia.

City ei antanut arviota toipumisennusteesta, mutta joidenkin mediatietojen mukaan Mendy olisi poissa kentiltä noin kuusi viikkoa.

”Toinen polvi oli kateellinen, mutta operaatio sujui hyvin, ja nyt kaikki on hyvin. Kaverit, palaan pian takaisin. Teidän pitää vain löytää uusi kapteeni joihinkin peleihin Fantasy Premier Leaguessa”, Mendy vitsaili Twitterissä.

Benjamin Mendy

@benmendy23
Other knee was jealous but the operation went well and its all good now 😘 be back soon guys u just have to found another FPL captain for some games 😝✌🏾

Manchester City

@ManCity