Manchester City kohtaa Chelsean Englannin Liigacupin finaalissa tänä sunnuntaina.

Manchester City voitti viime kaudella kaksi pystiä, juhlien kauden päätteeksi sekä valioliigamestaruutta että Liigacupin voittoa. Seura ei kuitenkaan ole koskaan aiemmin voittanut samaa kilpailua kahdesti peräkkäin.

Cityn laitahyökkääjä Bernardo Silva haluaa oikaista kyseisen tilaston, kun Liigacupin finaalissa vastaan asettuu Maurizio Sarrin epävireinen Chelsea.

– Se [Liigacupin voitto] tarkoittaisi paljon seuran historialle, Silva kertoi AS:n mukaan.

– Se on yksi päätavoitteistamme: ei ainoastaan yhteen mestaruuteen tyytyminen, vaan voittamisen jatkaminen.

– Me tiedämme että meillä on joukkue joka voi suoriutua tässä tehtävässä, mutta vastustajamme on hyvin vahva ja työ ei tule hoitumaan helpolla.

Manchester City päihitti Chelsean Valioliigassa 6-0-lukemin noin kaksi viikkoa sitten. Bernardo Silva ei kuitenkaan usko, että lukemat olisivat sunnuntaina samaa luokkaa.

– Meidän tulisi unohtaa se ottelu, koska se ei tule tapahtumaan uusiksi, Silva jatkoi.

– Emme odota samanlaista tulosta. Pelaamme yhtiä maailman parhaita joukkueita vastaan, vaikka heidän viimeiset tulokset eivät olekaan osoittaneet joukkueen todellista laatua.

– Heidän tasoisia pelaajia vastaan ei voi ikinä rentoutua, ja jos heille antaa aikaa ajatella, aikaa pelata ja tehdä päätöksiä, he tulevat murskaamaan meidät. Joten, meidän on pelattava samalla intensiteetillä.