Bernardo Silvalla yksi toive Mestarien liigan arvontaan: ”Tiedän, mihin hän pystyy”

© Kuva: Getty Images

Manchester City on yksi neljästä valioliigaseurasta, jolla riittää huomenna jännitettävää Mestarien liigan suhteen. Kilpailun puolivälierien otteluparit arvotaan kello 13 alkavassa tapahtumassa. Cityn kanssa juuri sopimustaan jatkanut Bernardo Silva ohittaisi tässä vaiheessa mieluusti Juventuksen.

– En haluaisi kohdata Cristiano Ronaldoa. Tunnen hänet, ja tiedän mihin hän pystyy. Tästä nähtiin taas osoitus (Juventuksen 3-0 -voitto Atléticosta tiistaina; Ronaldo teki ottelun kaikki maalit).

Vanha totuus siitä, että kaikki vastaan tuleva on voitettava, on kuitenkin mielessä.

– Totta kai tällaisessa kilpailussa arpa voi osua myös tämän tyyppisiin pelaajiin ja joukkueisiin, ja se on hyvä. Siitä tietää pelaavansa korkella tasolla, kovia vastaan. Tietenkin Cristianoa tai Lionel Messiä vastaan pelaaminen on suhteellisesti vaikeampaa, mutta katsotaan miten käy.

Pep Guardiola on kutsunut Silvaa Portugalin parhaaksi pelaajaksi, antaen vaikutelman että arvostaa tätä enemmän kuin Ronaldoa.

– Luulen, että tuota lausuntoa ollaan tulkittu vähän toisin kuin hänen alkuperäinen ajatuksensa oli. Se, mitä Cristiano on tehnyt 15 vuoden kuluessa, tekee tietenkin hänestä yhden koko jalkapallohistorian nimistä, joten se siitä vertailusta.

Lähde: The Guardian