Bobby Adekanye haluaa poistua Liverpoolista kuluvan kauden jälkeen.

Nigeriassa syntynyt ja Hollantia maajoukkuetasolla edustava 20-vuotias Adekanye odotti nousevansa kuluvaksi kaudeksi Liverpoolin edustusjoukkueeseen.

Adekanyen toive ei ole kuitenkaan käynyt toteen. Laiturin sopimus Liverpoolin kanssa päättyy kesällä ja Adekanye kertoi Voetbalzonen haastattelussa haluavansa poistua seurasta.

Adekanye luuli pääsevänsä mukaan Liverpoolin harjoituskausikiertueelle kesällä, mutta Jürgen Klopp ei ottanut Barcelonasta Liverpooliin kesällä 2015 saapunutta Adekanyea mukaan.

– Petyin siihen ja se vaikutti siihen, etten suostunut jatkosopimustarjoukseen. Jos minulle luvataan sellaista, eikä se lopulta tapahdukaan, niin en tiedä mitä tapahtuisi, jos allekirjoittaisin kolmen vuoden sopimuksen, Adekanye mietti.

– Minulla ei ole enää luottoa jäljellä, vaikka kunnioitankin valtavasti seuraa. He eivät tarjoaisi minulle kolmen vuoden sopimusta, jos heillä ei olisi suunnitelmaa minulle. Minulla ei ole kuitenkaan enää luottoa. Tarvitsen peliminuutteja.

Adekanyen uusi osoite kesällä on hyvin todennäköisesti italialainen Lazio. Lazio oli Adekanyen kintereillä jo tammikuun siirtoikkunassa.