Viikonloppuna Valioliigassa pelataan vain neljä ottelua. Yksi viheriöllä nähtävistä joukkueista on Bournemouth, joka kohtaa vieraissa Sheffield Unitedin sunnuntaina kello 16 alkavassa pelissä.

Päävalmentaja Eddie Howe kertoi perjantain lehdistötilaisuudessa Bournemouthin kannalta helpottavia uutisia. Tärkeä hyökkääjä Joshua King ja täysiä otteluita puolustuksessa ennen loukkaantumistaan pelannut Jack Stacey ovat palaamassa sairastuvalta.

− He ovat harjoitelleet tällä viikolla, ja molemmat ovat lähellä paluuta, Howe sanoi.

Sekä King että Stacey ovat olleet sivussa seitsemän ottelua sen jälkeen, kun joukkue hävisi Brightonille joulukuussa. Kumpikin on kärsinyt takareisivammasta.

Bournemouthille kaikki apu on tarpeen, sillä joukkue on tällä hetkellä Valioliigassa sijalla 16. Bournemouth on vain kaksi pistettä putoamisviivan alapuolella olevaa West Hamia edellä.

Bournemouthilla on kuitenkin alla kaksi tärkeää voittoa vaikeamman jakson jälkeen. Kahdessa edellisessä pelissä ovat kaatuneet kotona Aston Villa ja Brighton, jotka kuuluvat säilymistaistossa Bournemouthin pahimpiin kilpakumppaneihin.

− Meidän täytyy päättää kausi hyvin. Se on meistä itsestämme kiinni, pääsemmekö pälkähästä, manageri Howe totesi.