Eddie Howen entinen kakkosmies Jason Tindall kantaa tulevalla kaudella vastuun Bournemouthin pelistä. Ensi kertaa päävalmentajana medialle puhunut luotsi sanoi, ettei odota siirtomarkkinoista Cherriesille kovin poikkeuksellisia.

– Mille tahansa seuralle, joka putoaa alemmalle sarjatasolle, on tavallista olla pelaajien lähtöhuhujen keskellä. Ei siinä sitä paitsi ole mitään eroa siihen tilanteeseen, jossa tämä seura on ollut kolme, neljä, viisi vuotta. Monet meidän pelaajistamme yhdistetään aina toisiin seuroihin.

Bournemouthin tavoite on luonnollisesti palata korkeimmalle sarjatasolle heti kuin suinkin mahdollista.

– Pelaajat tietävät, miten hyvä jalkapalloseura tämä on. Uskon että olemme liikkellä terveellä pohjalla. Jos minulla ei olisi takeita jatkuvuudesta, en istuisi tässä nyt. Jos olisimme menettämässä kahdeksan tai yhdeksä pelaajaa, en istuisi tässä nyt.

Nathan Aké on joka tapauksessa jo siirtynyt Manchester Cityyn, ja niin Callum Wilsonin kuin David Brooksin odotetaan lähtevän myös. Sheffield Unitedin tekemän, 12 miljoonan punnan tarjouksen maalivahti Aaron Ramsdalesta seura sen sijaan hylkäsi.

Tindall tietää mistä seuran suhteen puhui; ennen valmennusuraana hän ehti edustaa sitä pelaajana 199 ottelussa.

Lähde: Sky Sports