Manchester United on tarjoamassa The Athletic -lehden mukaan laitapelaaja Brandon Williamsille uutta jatkosopimusta. Williams, 19, tienaa tällä hetkellä 4 000 puntaa viikossa sopimuksellaan, joka on voimassa kesään 2022 saakka.

Man Unitedia 7-vuotiaasta asti edustanut Williams on ollut yksi valioliigakauden komeetoista. Man Unitedin akatemian oma tuote sai debyyttinsä tällä kaudella Rochdalea vastaan liigacupissa. Sen jälkeen tuli Eurooppa-liigassa Alkmaaria vastaan ensimmäinen täysi ysikymppinen.

United-manageri Ole Gunnar Solskjær nosti nopeasti Williamsin osaksi edustusjoukkuetta ja nuorukaiselle tarjottiin lokakuussa uusi sopimus. Kauden edetessä Williams on murtautunut avauskokoonpanon pelaajaksi ja seurassa halutaan turvata hyvissä ajoin nuoren laitapelaajan jatko.

[readmore from=brandon-williams]

– Hän on ollut aivan uskomattoman hyvä siitä asti kun tuli joukkueeseen sisään. Hän on tarttunut jokaiseen mahdollisuuteen pää pystyssä, Solskjær kehui Williamsia aiemmin.

Myös Sky Sportsin asiantuntija ja entinen Man Unitedin kapteeni Gary Neville on ylistänyt Williamsin otteita.

Gary Neville

@GNev2
I like Brandon Williams. What I like about him specifically is he has that look in his eye of someone that would eat his opponents nose to win the match. Keep going kid! Oh he can play football to which is always a bonus 👍🏻

Uuden jatkosopimuksen myötä Williamsin palkka on nousemassa tuntuvasti. Vertailua voi esimerkiksi tehdä Unitedin 21-vuotiaaseen Diogo Dalotiin, joka tienaa arviolta noin 50 000 puntaa (noin 55 800 euroa) viikossa. Samalla nuorukaisen asema Unitedissa on ottamassa ison harppauksen.