Norwichin laitapuolustaja Brandon Williams sanoo, että seuran kannattajat solvasivat ja seurasivat häntä joukkueen hävittyä sunnuntaina West Hamille 0-4.

Williamsin, 21, mukaan joukko kannattajia seurasi häntä, kun hän poistui autollaan stadionilta kohti kotiaan.

Ottelun jälkeisenä iltana Williams julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän näytti keskisormea kameralle.

– Mikä kaunis päivä. Rauhoittukaa, Norwich, luki myöhemmin poistetussa kuvassa tekstisaatteena.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Talk Norwich City

@TalkNorwichCity
🔰 Brandon Williams has shared this on his Instagram story.

#NCFC

Williams lisäsi perään myös kuvan koirastaan.

– Ihmisille, jotka seurasivat minua, hän on aina hereillä, kirjoitti Williams koiraansa ja häiritsijöihinsä viitaten.

Sarjanousija Norwichin putoaminen Valioliigasta varmistui toissa viikolla. Williams pelaa Kanarialintujen riveissä lainalla kasvattajaseurastaan Manchester Unitedista.

Brittimediassa uutisoitiin viikonvaihteessa, että Norwich tutkii Williamsin somejulkaisua, jossa hän näytti keskisormea kameralle, mutta puolustajan mukaan mitään tutkintaa ei ole aloitettu.

– Eilen stadionilta lähdettyäni stadionin ympärillä olevat kannattajat pilkkasivat ja solvasivat minua, kun olin autossani, kirjoitti Williams maanantaina Twitterissä.

– Solvaamisen jälkeen minua seurasivat henkilöt, jotka lakkasivat seuraamasta minua vasta, kun he huomasivat, että olin huomannut heidät. Vaikka kannattajat olisivat kuinka intohimoisia, ei ole oikein, että pieni vähemmistö solvaa pelaajia tai, tässä tapauksessa, seuraa heitä.

– Norwichiin saavuttuani olen pelannut seuran puolesta kuin olisin joukkueen pysyvä jäsen. On valitettavaa, että pieni määrä kannattajia käyttäytyy näin. Seura ei ole tutkinut käytöstäni, kuten tiedotusvälineissä on virheellisesti kerrottu.

– Haluan kiittää niitä kannattajia, jotka ovat lähettäneet minulle tukiviestejä tänä järkyttävänä aikana.

Williams on pelannut kuluvalla kaudella Norwichissa 29 ottelua ja antanut yhden maalisyötön. Hänen ja Manchester Unitedin sopimus ulottuu kesään 2024 saakka.