Kello 17 alkaneessa Brentfordin ja Wolvesin välisessä valioliigaottelussa sattui ja tapahtui ensimmäisen puoliajan aikana.

Brentfordin Mathias Jensen ja Rico Henry yhteen törmäsivät vaarallisen näköisesti reilun 20 minuutin kohdalla. Kummankin pelaajan naama vuosi pahasti verta tilanteen jälkeen ja heitä paikkailtiin kentällä noin viiden minuutin ajan, kunnes kumpikin otettiin vaihtoon ja peli pääsi jatkumaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

panchopickett 🇦🇷/🇺🇲

@PanchoPickett

@BrentfordFC match suspended after a drone is caught watching without a ticket! #PremierLeague
Tho after two concussion substitutes used at the same time!
Jensen & Henry

Peliä ei ehditty kauaa jatkaa, kun erotuomari Peter Bankes keskeytti sen jo toistamiseen. Nyt syynä oli drone, joka lensi kentän yläpuolella.

Ottelua päästiin jatkamaan uudelleen vartin tauon jälkeen. Avausjaksolle annettiin lisäaikaa peräti 19 minuuttia.

SPORF

@Sporf
🤣 Brentford vs Wolves has been suspended due a drone entering the pitch…

🎥 @NathanJudah

Ottelun toisella puoliajalla nähtiin kolme maalia. Wolvesin keskikenttäpelaaja João Moutinho vei vieraat johtoon heti jakson alussa, mutta Ivan Toney toi Brentfordin tasoihin parikymmentä minuuttia ennen päätösvihellystä. Voittomaali lähti Rúben Nevesin lapikkaasta 78. peliminuutin kohdalla, ja se toi Wolvesille täyden pistepotin.

Brentfordin suomalaishyökkääjä Marcus Forss pääsi kentälle 81. peliminuutilla, mutta hänelle ei kirjattu tilastomerkintöjä.

Artikkelia päivitetty 22.1. kello 19:30 – muokattu otsikkoa ja lisätty lopputulos.