FA cup on edennyt välierävaiheeseen. Kaikki pelit pelataan Englannin kansallispyhätössä, Wembleyllä. Lauantaina välierätaiston käyvät Manchester City ja Brighton, sunnuntaina kohtaavat Wolverhampton ja Watford.

Viasatin selostaja Ville Kuusinen tietää, että varsinkin Brightonin kannattajille matkasta Wembleylle on muodostumassa ikimuistoinen.

-Brighton pelasi finaalissa viimeksi 80-luvulla, joten tämä ei heille mitään arkipäivää ole. Tämä on Seagullsille valtava ottelu, ja on varmaa, että joukkue tulee tappelemaan loppuun saakka finaalipaikasta, Kuusinen ennakoi Valioliiga.comille.

Todellisuus on Kuusisen mukaan kuitenkin ikävästi vastassa sympaattista Brightonia.

-Wembleyn iso nurmi ja vastassa Manchester Cityn ruletti. Pep Guardiola tietää, että pytty on kahden voiton päässä. City tulee lähtemään tähän matsiin täysin tosissaan.

Kuusisen mukaan tilastotappiokin kiertää Manchester Cityn tällä kertaa kaukaa.

-Brighton voisi yhden matsin kymmenestä voittaa, valitettavasti se yksi sauma ei tule tähän iltaan osumaan. Ville Kuusinen ennustaa.

FA cupin ensimmäinen välierä Manchester City-Brighton lauantaina 5.4. klo 19.30 alkaen Viasatin jalkapallokanavalla sekä vaivattomasti Viaplayssa.