Brighton nousi Valioliigassa toiselle sijalle voitettuaan lauantai-iltana Watfordin Falmer Stadiumilla 2-0.

Graham Potterin miehistö nappasi täyden pistepotin Shane Duffyn ja Neal Maupayn osumilla.

Brighton iski voittomaalin jo kymmenennellä minuutilla, kun Duffy puski isännät upeasti johtoon kulmatilanteessa. Duffyn voimakas pusku kimposi yläriman kautta Watfordin maaliin.

Toinen maali syntyi muutama minuutti ennen taukoa. Watfordin William Troost-Ekongin syöttö-yritys epäonnistui ja muutamaa sekuntia myöhemmin pallo oli maalissa, kun Maupay pääsi laukomaan vapaasti boksin sisältä. Maupaylle maali oli kauden toinen.

Viime kaudella merkittävistä maalinteko-ongelmista kärsinyt Brighton on aloittanut kauden hienosti. Avauskierroksella Brighton voitti Burnleyn vieraskentällä 2-1.

Brighton kohtaa ensi lauantaina Evertonin Valioliigan kolmannella kierroksella.