Manchester City on viimeinkin löytänyt seuraajan Fernandinholle.

Sky Sports vahvistaa Manchester Evening Newsin jo aiemmin kertoman uutisen: Bruno Fernandesin siirto Cityyn on toteutumassa. Skyn tietojen mukaan City maksaisi Sporting Lissabonille 50-60 miljoonan punnan (58-70 miljoonaa euroa) korvauksen.

Fernandesista ovat aiemmin olleet kiinnostuneet muun muassa Atlético Madrid ja West Ham, mutta Portugalin maajoukkuemies haluaa itse siirtyä Citizensin riveihin.

Sporting on tekemässä kaupassa tuhdin voiton, sillä seura maksoi Fernandesista 9,69 miljoonan euron korvauksen Sampdorialle kesällä 2017.

Viime kaudella Fernandes iski 56 ottelussa tehot 16+20, ja tällä kaudella meno on vain kiihtynyt. 50 ottelua on tuottanut peräti 31 maalia ja 17 maalisyöttöä. Fernandes on toki pelannut myös kenttäryhmityksessä ylempänä, kuin missä hän Cityssä näillä näkymin operoisi – mikäli Fernandes istutettaisiin Fernandinhon tontille.

Portugalin maajoukkueessa Fernandes on pelannut 11 kertaa ja iskenyt yhden maalin.

Siirron toteutuessa Fernandesista tulisi Cityn tämän kesän toinen hankinta. City sopi jo viime joulukuussa Columbus Crew’n kanssa maalivahti Zack Steffenin siirtymisestä Manchesteriin. Tuo kauppa maksaa Citylle kahdeksan miljoonaa euroa.